top of page

Emilie Mandersloot

Je hart volgen, van je hobby je beroep maken? Dat heb ik na jarenlang bedrijfsleven gedaan. Uit de hand gelopen vrijwilligerswerk op het asiel? Ook daar kan ik ja tegen zeggen. In het asiel begon ik met het opvangen van oude en/of zieke katten. Inmiddels ben ik paraveterinair en (mede-initiatiefnemer en) beheerder van Stichting Beertje voor katten in hun laatste levensfase. Daar vangen wij ook senior diabeteskatten op.

 

Onze lieve Does was een aantal jaren geleden de eerste. En waar er één is kan je er best meer verzorgen, en dat doen we dus ook. Want senior katten zijn leuk, senior suikerkatten nóg leuker en de lieve mensen die we al doende ontmoet hebben en waar we veel van geleerd hebben, zou ik niet meer uit mijn leven weg kunnen denken.

De ervaring en kennis die ik heb opgedaan met senior- en suikerkatten wil ik heel graag met u delen. Want het verzorgen van suikerkatten lijkt in eerste instantie een hele opgave, maar met een beetje basiskennis van deze ziekte, wat kleine aanpassingen in je leven en wat creatief denken vinden wij het heel goed te doen. En het is toch het allerleukst als welke kat dan ook met zijn eigen rugzakje kan blijven waar hij hoort? En als dat écht niet kan, dat dan het beste plekje ooit voor die lieverd gevonden wordt?

13077048_523626901175324_183036650417524
bottom of page