top of page

In nood?

Krijg je de verzorging van je kat met suikerziekte écht niet geregeld? Neem dan contact met ons op via info@suikerkattenpunt.nl. Dan kunnen we met je meedenken. Twee weten vaak meer dan één.

 

Helaas is er nog geen lijst met opvangadressen en potentiële nieuwe baasjes voor suikerkatten in nood. Daar werken we momenteel aan. Dat is echter niet voldoende. Katten worden op steeds jongere leeftijd gediagnosticeerd met diabetes en daardoor zijn er steeds minder opvangplekken beschikbaar. Er zijn dus gewoon heel veel enthousiaste nieuwe baasjes nodig die het leuk vinden een kat met suikerziekte te verzorgen.

Vrijwilligers gezocht

Op onze actielijst staat een aantal acties voor het werven van nieuwe baasjes voor suikerkatten en het in beeld brengen van

een opvangnetwerk. Op dit moment hebben wij echter onvoldoende mankracht om al die acties tegelijk uit te voeren. Wil je ons hierbij helpen? Heb je ideeën? Wil je een suikerkat verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@suikerkattenpunt.nl.

Disclaimer: Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de kwaliteit van de genoemde opvangadressen. Beslis zelf of je je suikerkat door een van deze opvangadressen wilt laten verzorgen.

Per 1 januari 2024 gaat Stichting Suikerkattenpunt samen met Stichting Beertje en verhuist de informatie op deze website naar een eigen plekje op de website van Stichting Beertje. Meer nieuws volgt gauw!

bottom of page