top of page

Oppas gezocht!

Heb je een suikerkat die je met veel liefde verzorgt, maar 7 dagen 2x per dag spuiten lukt niet altijd? Wil je ook af en toe eens met vakantie of een weekendje weg? En normaal paste je buurvrouw of moeder altijd op je katten, maar die vinden het eng om te spuiten? Laat het ze dan eens zien, vaak zeggen ze "ooo is dat het?"

 

Mocht dat nou niet het geval zijn, doe dan eens een oproep via social media met de vraag of iemand jouw kat wil spuiten, vraag bij je dierenarts of er mensen in de praktijk zijn die ook een kat met diabetes hebben, wie weet kun je over en weer oppassen, of hang een briefje op bij de supermarkt. 

 

Als dat allemaal niet lukt, dan is er bij jou in de buurt vast wel een oppas of dierenverzorger te vinden die je kat wil verzorgen. Hieronder per provincie een lijstje met dierenverzorgers die ook insuline spuiten.

Kun je in deze lijst geen oppas bij jou in de buurt vinden, neem dan contact op met Suikerkatten(forum)-Lotgenotengroep via Facebook of e-mail. Wie weet kunnen zij je verder helpen.
 

Heb je ervaring met een goede oppas? Of ben je zelf een oppas? Geef dat dan aan ons door via dit formulier. We merken dat onze mail niet altijd aan komt. Check daarom altijd even je spambox.

bottom of page