top of page

Oppas gezocht!

Heb je een suikerkat die je met veel liefde verzorgt, maar 7 dagen 2x per dag spuiten lukt niet altijd? Wil je ook af en toe eens met vakantie of een weekendje weg? En normaal paste je buurvrouw of moeder altijd op je katten, maar die vinden het eng om te spuiten? Laat het ze dan eens zien, vaak zeggen ze "ooo is dat het?"

 

Mocht dat nou niet het geval zijn, doe dan eens een oproep via social media met de vraag of iemand jouw kat wil spuiten, vraag bij je dierenarts of er mensen in de praktijk zijn die ook een kat met diabetes hebben, wie weet kun je over en weer oppassen, of hang een briefje op bij de supermarkt. 

 

Als dat allemaal niet lukt, dan is er bij jou in de buurt vast wel een oppas of dierenverzorger te vinden die je kat wil verzorgen. Hieronder een lijstje met dierenverzorgers die ook insuline spuiten.

Heb je ervaring met een goede oppas? Of ben je zelf een oppas? Geef dat dan aan ons door via dit formulier. We merken dat onze mail niet altijd aan komt. Check daarom altijd even je spambox.

Let op
Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de kwaliteit van de genoemde oppasservices. Zij zijn óf door hun eigen klanten bij ons aangemeld of hebben zich zelf aan ons voorgesteld. Beslis dus zelf of je je suikerkat door een van deze oppassers wil laten verzorgen. Ook zul je zelf afspraken moeten maken over data, tijden en een eventuele vergoeding. 

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
De oppassers in bovenstaand overzicht hebben akkoord gegeven voor het gebruik van hun contactgegevens op onze website.

bottom of page